Ralf Vidar och Loke Vilde

Våra pojkar har lite udda namn. Eller Loke är inte så udda! Va top 20 på pojknamn 2012-2013. Haha med de andra namnen. Vilde och Vidar är 2 namn som ja älskar. Å skulle ja fått så hade dem hetat det i tilltals namn. Men Pontus tyckte inte samma som mej. Han tycker namnen är super fina. Men ville hellre ha Loke och Ralf. 
Tycker Ralf är ett jävligt ballt namn. 
Vi hade lite funderingar på Sven ett tag. Men tur nog så ändrade vi oss veckan innan han kom. 
Har alltid gillar lite äldre namn. 

Loke kommer ju från en halvgud. Asagud rättare sagt. En ond sådan.
Och Vilde har ja alltid tycker varit fint. Eller va igentligen syster Josefine som hade det uppskrivet på en lista gör namn som hon tänkt till Texas. Å minns jag inte fel så var Vidar oxå med där. 

Namnet Ralf har jag gillar sen jag såg Ralf Gyllenhammar sjunga i Melodifestivalen.  Haha. Konstigt. Han är ju songaren i Mustasch. Och jag tycker att han ä sååååå cool. 
Å grabbarna grus här hemma klär i sina namn. 


Idag har jag varit med Emma i stan. Å vet ni. Ja körde inte. För världens bästa Emma tog körkort i onsdags. Så himla kul. Är så glad för hennes skull ❤️❤️ 
Iaf vi va på hööks. Köpte mej en ny vinterjacka som ja ska ha när jag jobbar. Får inte använda den som Pontus köpte till mej i stallet. Han tyckte den var för fin. Hah. Trotts att det står Charlies på den 😊 
Blev även ett nytt reflex täcke till älton 😊 
Sen åkte vi hem. Ja gjorde en grekisk fetaost/olivpaj så god blev den. 
Sen vidare till Emmas stall för att King skulle få bli av med lite päls. Så blev en handklippning på han. 
Raffe va super gnällig där uppe. Så när vi kom hem sen så tog ja en temp på han. Å den visade 39,2. Rätt hög feber. Så ringde 1177(tack gode Gud att det finns)  fick åder om stt kolla temp på han efter 2 timmar. Han fick alvedon. 
Å vid 21,45 så visade tempen 37,1.  Så skönt. Så nu avvaktar vi till o morgon. Så får vi ta det då! 

Hoppas ni där ute har en bra kväll. 
Sov gott